Αρχική Σελίδα

Jiangyin Tunxin Metal Products Co., Ltd.

Εταιρικό Προφίλ

Καθιερωμένο το 2003, το κοβάλτιο προϊόντων μετάλλων Jiangyin Tunxin, ΕΠΕ είναι ειδικευμένος κατασκευαστής των υψηλών πορτών αρχιτεκτονικής κατηγορίας και των τμηματικών φραγμών παραθύρων, των τμηματικών φραγμών διακοσμήσεων, των βιομηχανικών τμηματικών φραγμών και της βαθιάς επεξεργασίας αυτοί. Με τον τίτλο ως “πλούσιο υλικό & φυσικό θησαυρό, ευγενικά όμορφη θέση που παράγει των ηρώων τιμής με την άριστη γεωγραφική θέση, έχουμε εκμεταλλευτεί πλήρως την αναπτυγμένη επιστήμη και την τεχνολογία, καθώς επίσης και την κατάλληλη μεταφορά που προωθεί στην παγκόσμια αγορά.

Η επιχείρηση υιοθετεί τη νεώτερη ροή τεχνικής παραγωγής αυτοματοποίησης, το διοικητικό τρόπο ποιοτικού συστήματος διαχείρισης ISO9001 και προηγμένης εξεταστικής μεθόδου, τη ρίψη ενσωμάτωσης, την εξώθηση, την υποβολή σε ανοδική οξείδωση, την ηλεκτροφόρηση, το επίστρωμα σκονών, το ξύλινες fininsh και την εκμετάλλευση σχεδίασης επάνω σε ένα σώμα. Είναι μια επαγγελματική επιχείρηση που παράγει τις ευρείς ποικιλίες των διεθνώς προηγμένων αριστοκρατικών αρχιτεκτονικών πορτών επιπέδων & των τμηματικών φραγμών παραθύρων, των τμηματικών φραγμών διακοσμήσεων και των βιομηχανικών τμηματικών φραγμών. Εν τω μεταξύ, μπορούμε επίσης να σχεδιάσουμε και να κάνουμε τους διάφορους ειδικούς τμηματικούς φραγμούς σύμφωνα με τις απαιτήσεις των πελατών. Συνεπώς, η επιχείρηση παράγει τα προϊόντα εμπορικών σημάτων “Tunxin” πάνω από 30.000 μετρικοί τόνοι κάθε χρόνο.

Η ποιότητα των προϊόντων μας έχει κερδίσει πολλούς τίτλους τιμής, όπως η “εθνική επιθεώρηση ελεύθερη και το επαρχιακό διάσημο εμπορικό σήμα Jiangsu”. Επιπλέον, τα προϊόντα μας συναντούν την αναπτυσσόμενη τάση της διεθνούς βιομηχανίας οικοδομικού υλικού. Υπάρχει μια σειρά ποικιλιών με όλα τα πλήρη μεγέθη που παρουσιάζουν ισχυρή ζωή-δύναμή του. Ειδικά, οι αλεξίπυροι μίμησης ξύλινοι φραγμοί αργιλίου σιταριού εμπορικών σημάτων “Tunxin” τμηματικοί και η ενέργεια προστασίας του περιβάλλοντος - αποταμίευσης τμηματικοί φραγμοί γεφυρών καυτός-περικοπών οι δροσεροί έχουν προωθήσει διεθνώς το επίπεδο μεταφέροντας την εκτύπωση με τη ζωηρόχρωμη και ρεαλιστική εμφάνιση και την αρίστης ποιότητας ποιότητα, που εμπιστεύονται από τους πελάτες μας βαθειά.

Βάζοντας τις ιδιαίτερες προσπάθειες στη συνεχή ανάπτυξη των καινοτόμων προϊόντων, συνεχίζουμε στην πραγματοποίηση της οδηγίας “της ποιότητας, της τιμής, της πιστωτικής στάσης και της υπηρεσίας”.

Παρέχοντας τα ποιοτικά προϊόντα και την άριστη υπηρεσία, αναμένουμε με ενδιαφέρον τώρα ακόμα τη μεγαλύτερη συνεργασία με τους υπερπόντιους πελάτες βασισμένη στα αμοιβαία οφέλη. Παρακαλώ αισθανθείτε ελεύθερος να μας έρθει σε επαφή με για περισσότερες λεπτομέρειες.Jiangyin Tunxin Metal Products Co., Ltd.

 

η επιχείρησή μας
  • Ιστορία
  • Υπηρεσία
  • Η ομάδα μας

2003, αργίλιο Tunxin που καθιερώνεται. Το παλαιό όνομα ήταν “εργοστάσιο εξώθησης αργιλίου Longshan”.

Εκείνη τη στιγμή, υπήρξε ακριβώς ένα εξωθώντας τη γραμμή.

το 2006, Tunxin πρόσθεσε 2 εξωθώντας τις γραμμές.

2008, προστιθέμενη Tunxin υποβολή σε ανοδική οξείδωση, επίστρωμα σκονών και ξύλινες γραμμές σιταριού.

το 2011, Tunxin καθιέρωσε τον κλάδο του κοβαλτίου ενεργειακής τεχνολογίας Juxin, ΕΠΕ για το ηλιακό τοποθετώντας σύστημα.

το 2015, άλλαξε το όνομα στο κοβάλτιο προϊόντων μετάλλων Tunxin, ΕΠΕ.

το 2016, παίρνει τον τίτλο του “γνωστού εμπορικού σήματος της επαρχίας Jiangsu”.

το 2017, Tunxin καθιέρωσε τον κλάδο του κοβαλτίου οσμηρών Qiangxin, ΕΠΕ για τη ρίψη ράβδων αργιλίου.

το 2019, τώρα Tunxin είναι μεγάλη ομάδα βιομηχανίας αργιλίου.

 

Jiangyin Tunxin Metal Products Co., Ltd. Jiangyin Tunxin Metal Products Co., Ltd. Jiangyin Tunxin Metal Products Co., Ltd. Jiangyin Tunxin Metal Products Co., Ltd. Jiangyin Tunxin Metal Products Co., Ltd.
1 2 3 4 5
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Δυτική Ευρώπη

Νοτιοανατολική Ασία

Αφρική

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Μάρκες : Tunxin

Αριθμός Υπαλλήλων : 100~200

Ετήσιες πωλήσεις : 60 Million-80 Million

Ιδρύθηκε Έτος : 2003

Εξαγωγή pc : 70% - 80%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

καλής ποιότητας σχεδιάγραμμα αργιλίου αυλακώσεων τ για τις πωλήσεις καλής ποιότητας σχεδιάγραμμα αργιλίου αυλακώσεων τ για τις πωλήσεις καλής ποιότητας σχεδιάγραμμα αργιλίου αυλακώσεων τ για τις πωλήσεις καλής ποιότητας σχεδιάγραμμα αργιλίου αυλακώσεων τ για τις πωλήσεις
βιομηχανικό σχεδιάγραμμα αργιλίου

Το αλκαλικό ασήμι άμμου ευπόβαλε σε ανοδική οξείδωση το βιομηχανικό σχεδιάγραμμα T5 αργιλίου/το κράτος T6 για τη λουρίδα των οδηγήσεων

Βιομηχανικό σχεδιάγραμμα 6063 αργιλίου μορφής τομέα επεξεργασία επιφάνειας υποβολής σε ανοδική οξείδωση κραμάτων

Βιομηχανική ορθογώνια σωλήνωση αργιλίου, στρογγυλά σχεδιαγράμματα εξώθησης αργιλίου για τον ανελκυστήρα Tatami

σχεδιάγραμμα αργιλίου αυλακώσεων τ

Πράσινο σχεδιάγραμμα 30 αργιλίου αυλακώσεων επιστρώματος Τ σκονών * 60 για το ράφι έκθεσης

διαμόρφωση αργιλίου αυλακώσεων τρυπών Τ 8.0mm, εξωθημένο πιάτο 20 αυλακώσεων αργιλίου Τ * 40 που υποβάλλονται σε ανοδική οξείδωση

Προσαρμοσμένα 15 * εξωθημένο αυλάκωση αργίλιο 60 Τ που πλαισιώνει φυσικό συστημάτων που υποβάλλεται σε ανοδική οξείδωση

Σχεδιαγράμματα λουρίδων των οδηγήσεων αργιλίου

Το μπλε χρωμάτισε 6063 - κανάλι σχεδιαγραμμάτων λουρίδων των οδηγήσεων αργιλίου T5 για το φως των οδηγήσεων

6063 - T5 τελειωμένα μύλος σχεδιαγράμματα εξώθησης των οδηγήσεων, αρχικό χρώμα σχεδιαγράμματος αργιλίου των οδηγήσεων

Αμμόστρωση υψηλή σκληρότητα σχεδιαγραμμάτων λουρίδων των οδηγήσεων αργιλίου για τις δίδυμες λουρίδες

Αίτηση κράτησης

E-Mail | Sitemap

Privacy Policy Κίνα καλός ποιότητας βιομηχανικό σχεδιάγραμμα αργιλίου προμηθευτής. © 2019 - 2020 industrial-aluminumprofile.com. All Rights Reserved.